Aprikostofu med mathavre

aprikostofu
25 min

4 port

En sötare gryta med smak av aprikoser och mango.

1. Koka upp mathavren enligt anvisningarna.
2. Torka av tofun med husshålspapper. Dela Tofun i stora kuber ca 3 cm på sidorna. Salta och peppra dem och blanda runt dem i mango chutney. Stek i rikligt med kokosolja, tills de är gyllene.
3. Lägg i Crème Fraiche, buljong, tomater, chili flakes och vatten. Låt små koka i 3 min.
4. Tillsätt aprikoserna och puttra i ytterligare 2 min. Servera grytan med en matig sallad, mathavre och toppa grytan med rostade kokoschips.
  • 560 g fast Tofu
  • 2 dl Crème Fraiche
  • 20 st coctailtomater, halverade
  • 1 dl vatten
  • 1 grönsaksbuljong
  • 3 msk mango chutney
  • 1 dl Selltons hackade aprikoser
  • Selltons kokosolja
  • 4 dl Selltons mathavre
  • 1 krm chiliflakes
  • Salt och peppar
  • 1/2 dl Selltons rostade kokoschips
Tillbehör: Sallad