/* php the_title(); */ ?>
20 min
4 port
Nudelsallad med mangodressing toppad med cashewnötter och tofu.
- Tärna tofun i ca 2 cm bitar. Blanda glutenfri soja och mango chutney i en stor skål. Lägg i tofun och rör om ordentligt så att bitarna blir marinerade.
- Koka nudlarna enligt förpackningens anvisningar och skölj dem sedan i kallt vatten.
- Pressa ut saften ur limen och mixa i en matberedare med ingefära, chili, tinad mango och salt till en dressing.
- Skiva löken tunt, skär broccolin i små buketter och lägg i en stor skål. Stek tofun i kokosolja i en stekpanna på medelstark värme och lägg i skålen. Tillsätt mangodressingen. Rör ihop tofun med nudlarna, löken, broccolin, dressingen och groddar.
- Rosta cashewnötterna i en torr stekpanna, toppa salladen!
- 550 g fast naturell tofu
- ¼ dl glutenfri soja
- ½ dl mango chutney
- 250 g risnudlar
- 1 lime, saften
- 4 dl frusen tärnad mango, tinad
- 1 röd chili, finhackad
- 1/2 purjolök
- ½ dl Selltons cashewnötter
- 1 tsk Selltons kokosolja
- 100 g böngroddar
- 1 broccoli
- ½ tsk salt
- 1 msk färsk ingefära, skalad och riven