/* php the_title(); */ ?>
Cashew och p
25 min
6 port
Mycket goda kakor som passar perfekt till kaffet. Nötiga och härliga!
- Sätt ugnen på 200°.
- Smält smöret i en kastrull och låt svalna.
- Vispa ägg och socker poröst.
- Blanda ihop havremjöl, vaniljpulver och bikarbonat i en bunke.
- Grovhacka cashewnötterna och pistagenötterna.
- Vänd ner mjölbunken, hackade nötterna och smöret i äggbunken.
- Låt svälla i 10 minuter.
- Forma till runda bollar, lägg på ett bakplåtspapper och platta ut till ca 1 cm tjocka kakor.
- Grädda i mitten i ca 7-9 minuter.
- 100 g smör
- 1 ägg
- 1 dl rörsocker
- 3 dl havremjöl
- 1 tsk vaniljpulver
- 1 tsk bikarbonat
- 1 dl Selltons cashewnötter
- 1 dl Selltons pistagenötter