Tofustroganoff

stroganoff
25 min

4 port

En härlig tofustroganoff som serveras med en fräsch sallad.

1.  Koka quinoan enligt anvisningen på förpackningen.
2. Skär tofun och moroten i stavar. Fräs lök, vitlök, smoked paprika, tomatpuré i olja under omrörning någon minut.
3. Häll ner krossade tomater, honung och grädde. Låt småputtra ca 5 min. Lägg ner tofun och moroten i såsen, låt puttra tills moroten är lagom mjuk. Smaka av med salt och peppar. Servera med en grönsallad, quinoa och toppa gärna med en klick smör!
  • 3 dl Selltons vita quinoa
  • grönsallad
  • salt och peppar
  • 270 g fast tofu
  • 2 morötter, skalade
  • 1 gul lök, hackad
  • 1 vitlöksklyfta, pressad
  • 1 msk smoked paprika
  • 1 msk olja
  • 2 msk tomatpuré
  • 1 tsk honung
  • 500 g krossade tomater
  • 1 dl sojagrädde