/* php the_title(); */ ?>
25 min
4 port
En sötare gryta med smak av aprikoser och mango.
1. Koka upp mathavren enligt anvisningarna.
2. Torka av tofun med husshålspapper. Dela Tofun i stora kuber ca 3 cm på sidorna. Salta och peppra dem och blanda runt dem i mango chutney. Stek i rikligt med kokosolja, tills de är gyllene.
3. Lägg i Crème Fraiche, buljong, tomater, chili flakes och vatten. Låt små koka i 3 min.
4. Tillsätt aprikoserna och puttra i ytterligare 2 min. Servera grytan med en matig sallad, mathavre och toppa grytan med rostade kokoschips.
- 560 g fast Tofu
- 2 dl Crème Fraiche
- 20 st coctailtomater, halverade
- 1 dl vatten
- 1 grönsaksbuljong
- 3 msk mango chutney
- 1 dl Selltons hackade aprikoser
- Selltons kokosolja
- 4 dl Selltons mathavre
- 1 krm chiliflakes
- Salt och peppar
- 1/2 dl Selltons rostade kokoschips
Tillbehör: Sallad