/* php the_title(); */ ?>
45 min
4 port
Saftiga och dekorativa bullar. Välj själv hur du vill att din krans ska se ut. Lägg en skål med örtsmör i mitten och doppa brödet.
- Sätt ugnen på 200°.
- Smält smöret i en kastrull.
- Blanda ihop alla torra ingredienser.
- Blanda ner ägg och vatten.
- Låt smeten svälla i ca 10 minuter.
- Smörj en rund form rikligt med smör.
- Häll upp ca 4 olika typer av fröer i 4 skålar.
- Forma till små bullar. Pensla en bulle med smält smör och doppa försiktigt bullen i valfria frön/ost. Lägg ner bullen i formen. Fortsätt med resterande bullar.
- Grädda i ugnen i ca 30 minuter.
- 25 g smör
- 1 dl Selltons kokosmjöl
- 3 dl Selltons mandelmjöl
- 1/2 dl sesamfrö
- 1/2 dl Selltons solrosfrön
- 2 tsk bakpulver
- 2 msk fiberhusk
- 1/2 tsk salt
- 3 dl kallt vatten
- 3 ägg
- 1/2 dl av fyra olika frön eller ost att toppa bullarna med, tex solrosfrön, linfrön, vallmofrö och sesamfrö.