/* php the_title(); */ ?>
45 min
25 st
Carolines härliga raw food tryfflar med fikon och gojibär är helt ljuvliga. Perfekta om man vill ha en liten godbit efter maten eller till kaffet.
- Blötlägg gojibären och fikonen i ca 10 min.
- Mixa cashewnötterna fint.
- Häll av vattnet från gojibären och fikonen. Tillsätt dem och alla andra ingredienser i mixern och mixa till en härlig massa. Känns det torrt, ta mer kokosolja.
- Rulla till ca 25 bollar och ställ i kylen. Det blir lättare att doppa dem snyggt när de är kalla.
- Finhacka chokladen och smält över vattenbad eller i micron.
- Doppa bollarna i chokladen och dekorera med hackade pistagenötter.
- 1 dl Selltons hackade fikon
- 1/2 dl Selltons gojibär
- 1 dl Selltons hackade dadlar
- 2 dl Selltons cashewnötter
- 1 tsk vaniljpulver
- 2 msk kakao
- 2 msk kokosolja
- 1 nypa salt
- 100g mörk choklad
- 1 näve Selltons pistagenötter