/* php the_title(); */ ?>
45 min
6 port
En saftig focaccia som går snabbt att göra och smakar fantastiskt! Vill du ha mer kokossmak kan du byta ut 1 dl mandelmjöl mot kokosmjöl.
- Sätt ugnen på 200°.
- Blanda samman mandelmjöl, kokosmjöl, sesamfrön, salt, psylliumhusk och bakpulver.
- Vispa ihop ägg, vatten och olivolja och tillsätt de torra ingredienserna. Rör ihop till en deg.
- Låt degen svälla i ca 10 minuter och ringla olja över en plåt.
- Smeta ut degen i plåten och platta till med handen.
- Tryck små gropar i degen och ringla över olja.
- Strö över sesamfrön, havssalt och massa rosmarin.
- Grädda i mitten av ugnen i ca 25 minuter eller när provstickan känns torr.
- Ta ut och låt svalna.
- 4 dl Selltons mandelmjöl
- 1/2 dl Selltons kokosmjöl
- 1 dl psylliumhusk
- 1 dl sesamfrön
- 1 msk bikarbonat
- 1 tsk salt
- 6 ägg
- 3 dl kallt vatten
- 1/2 dl olivolja eller rapsolja
- 1 msk rosmarin
- 1 tsk havssalt
- olja att ringla över
- sesamfrön att strö över