/* php the_title(); */ ?>
90 min
8 port
Ett krispigt knäckebröd med en liten smak av sötma.
- Sätt ugnen på 150°.
- Grovhacka tranbären.
- Blanda alla torra ingredienser och tranbären i en bunke.
- Rör i olja och kokande vatten.
- Lägg ett bakåltspapper på en plåt och bred ut smeten.
- Lägg ett bakplåtspapper på smeten och kavla försiktigt eller tryck ut smeten med händerna.
- Grädda mitt i ugnen 1 till 1 1/2 timme.
- Ta ut och låt svalna.
- 1 dl Selltons pumpakärnor
- 1 dl Selltons solroskärnor
- 1 dl Selltons torkade tranbär
- 1 dl sesamfrön
- 1/2 dl Selltons linfrön
- 1 msk Selltons chiafrön
- 1 dl majsmjöl
- 1/2 tsk salt
- 1/2 dl rapsolja
- 2 dl kokande vatten