/* php the_title(); */ ?>
45 min
4 port
En krämig gryta med mycket smak.
- Koka Quinoan enligt anvisningarna på förpackningen.
- Skala lök, morötter och vitlök. Tärna lök, haricots verts och morötterna och finhacka vitlöken.
- Fräs lök, morötter och vitlök i oljan i några minuter. Rör ned ingefära, chili och kanel. Häll i linserna och rör om ordentligt, tillsätt sedan passerade tomater, kokosmjölk och vatten. Låt det koka sakta under lock i 25 – 30 minuter. Smaka av med salt.
Servera grytan tillsammans med Quinoa och en sallad.
- 2 gula lökar
- 3 morötter
- 1 dl haricots verts
- 2 vitlöksklyftor
- 1 msk Selltons kokosolja
- 2 msk riven, färsk ingefära
- 1 krm chilipulver (torkad)
- 1 krm malen kanel
- 3 dl röda linser
- 400 g passerade tomater
- 400 ml kokosmjölk
- 1 dl vatten
- salt
Till servering
Quinoa
Sallad