/* php the_title(); */ ?>
15 min
4 port
Otroligt goda riddare med smak av kokossocker och kanel.
1. Vispa ihop havremjöl, mjölk, potatismjöl, kardemumma och salt till en slät smet. Låt vila en stund.
2. Blanda ihop kanel och kokossocker i en djup tallrik.
3. Vänd ner brödskivorna i smeten och låt dem dra åt sig smeten några minuter.
4. Hetta upp en stekpanna med kokosolja och stek brödskivorna tills de får fin stekyta.
Vänd bröden i kanelsockret.
Servera med kvarg, banan och bär.
- 8 skivor av Martas surdegsbröd (eller varför inte fruktbröd?!)
- 1 dl Selltons havremjöl
- 2 dl valfri mjölk
- 3 msk potatismjöl eller maizena
- 1/2 tsk kardemumma (kan uteslutas)
- 1/2 tsk salt
- 2 msk kanel
- 2 msk kokossocker
- Selltons kokosolja
Till servering
2 dl vaniljkvag
2 dl hallon
2 bananer, skivade