/* php the_title(); */ ?>
30 min
1 plåt
Söta och krispiga mandelbiscotti med smak av saffran, hasselnötter och tranbär.
1. Sätt ugnen på 160°C
2. Blanda alla torra ingredienser för sig, även nötter och tranbär.
3. Vispa ägget och blanda med agaven .
4. Knåda ihop alla ingredienserna till en deg.
5. Gör rullar av degen ca 3.5 cm i diameter och skär skivor på snedden ca 1 cm tjocka.
6. Placera på en bakplåt med bakplåtspapper och grädda i ca 25-30 min, vänd kakorna efter halva tiden.
7. Stäng av ugnen och låt kakorna ligga i eftervärmen gärna en timme eller mer.
- 6,5 dl Selltons mandelmjöl
- 3 msk Selltons eko kokosmjöl
- 1 g saffran
- 1 tsk kardemumma
- 3/4 dl agave sirap
- 1 ägg (alt. 4 msk chia + 12 msk vatten )
- 1 krm salt
- 1 tsk bakpulver
- 0,5 dl Sellton rostade hasselnötter
- 0,5 dl Selltons tranbär