Mandelbiscotti

mandelbiscotti
30 min

1 plåt

Söta och krispiga mandelbiscotti med smak av saffran, hasselnötter och tranbär.

1. Sätt ugnen på 160°C
2. Blanda alla torra ingredienser för sig, även nötter och tranbär.
3. Vispa ägget och blanda med agaven .
4. Knåda ihop alla ingredienserna till en deg.
5. Gör rullar av degen ca 3.5 cm i diameter och skär skivor på snedden ca 1 cm tjocka.
6. Placera på en bakplåt med bakplåtspapper och grädda i ca 25-30 min, vänd kakorna efter halva tiden.
7. Stäng av ugnen och låt kakorna ligga i eftervärmen gärna en timme eller mer.
  • 6,5 dl Selltons mandelmjöl
  • 3 msk Selltons eko kokosmjöl
  • 1 g saffran
  • 1 tsk kardemumma
  • 3/4 dl agave sirap
  • 1 ägg (alt. 4 msk chia + 12 msk vatten )
  • 1 krm salt
  • 1 tsk bakpulver
  • 0,5 dl Sellton rostade hasselnötter
  • 0,5 dl Selltons tranbär