/* php the_title(); */ ?>
20 min
4 port
En kryddig och fruktig gryta som serveras med vår glutenfria couscous.
-
Stek vitlök, gul lök och övriga kryddor i kokosolja i en tjockbottnad gryta på medelhögvärme tills löken börjat bli glansig.
-
Tillsätt sötpotatis, krossade tomater och spenat. Låt sjuda i 10 minuter.
-
Häll ner bönor och den torkade frukten i grytan. Rör ner limejuicen sist i grytan och toppa med färsk korriander.
Servera gärna med Selltons naturligt glutenfria couscous och toppa med lite cashewnötter.
- 1 msk Selltons kokosolja
- 1 gul lök, hackad
- 4 vitlöksklyftor, pressade
- 1 tsk malen ingefära
- 1/2 tsk gurkmeja
- 1 sötpotatis, skalad och hackad i tärningar
- 1 burk krossade tomater
- 1 burk svartabönor, avrunna och sköljda
- 200 g bladspenat
- 1/2 dl Selltons hackade dadlar
- 1/2 dl Selltons hackade fikon
- 1/2 dl Selltons hackade aprikoser
- 1/2 dl färskpressad limejuice
- 1/2 dl färsk korriander, hackad
- 1 krm havssalt
- svartpeppar
Serverings förslag:
4 port Selltons glutenfria couscous
Selltons eko cashewnötter