/* php the_title(); */ ?>
25 min
6 port
Servera gärna tillsammans med en krämig cashew-gräddfil, guacamole & tomatsås. Använd gärna kålblad istället för tacobröd, naturligt glutenfritt och super krispigt! Såklart kan du äta valnötsfärsen tillsammans med vanligt bröd.
1. Mixa valnötterna hastigt i en matberedare, så att valnötskärnorna smulas ner till en färs.
2. Blanda i kryddor och tamari!
3. Välj om du vill steka upp tacofärsen eller äta den raw.
4. Cashewgräddfil: Mixa samman alla ingridenserna till en krämig slät sås.
5. Hacka tomat och gurka. Skiva avokadon och skölj majsen. Lägg upp i små skålar.
- 300 gram Selltons valnötter
- 1 pressad vitlöksklyfta
- 2 tsk torkad korriander
- 4 tsk spiskummin
- 3 tsk oregano
- 2 tsk paprikapulver
- 4 msk tamari (glutenfri soja)
Cashewgräddfil:
-
2 dl cashewnötter
-
0,5 dl äppelvidervinäger
-
1 msk citron
-
havssalt
-
vatten efter önskad konsistens
Tillbehör:
- 1 paket glutenfria tortillabröd
- 1 rödkålshuvud (valfritt)
- 2 tomater
- 1/2 gurka
- 1 burk majs
- 1 avokado
- tacosås
- böngroddar