Om oss

Sellton har funnits sedan 1996. Redan från starten har fokuset alltid varit på hälsosamma, näringsrika och naturliga produkter. Kvalitén har alltid varit a och o i sökandet efter råvaror. Idag står vi bakom varenda produkt och kan med stolthet säga att våra produkter är, enligt oss, de bästa på marknaden. 

 

Vi förvaltar hela ledet från där grödan växer till färdig produkt och vi vill att alla våra kunder ska känna sig trygga med våra produkter. Vill du som kund få en inblick i varifrån produkten kommer, erbjuder vi en spårningsfunktion på vår hemsida.

Vi vill att våra kunder ska känna sig trygga i vetenskapen om att alla våra produkter är noggrant testade och att vi inte accepterar några spår av pesticider i våra ekologiska produkter. Har du Celiaki eller vill äta glutenfritt då kan du känna dig trygg med alla våra produkter.

Är du som kund nyfiken på vad det är du köper? Oroa dig inte. Alla våra påsar är transparenta så att du lätt kan se innehållet.

Vi tycker att det ska vara roligt att laga hälsosam mat. Följ oss gärna på Facebook  och Instagram  för att ta del av våra näringsrika och glutenfria recept!